Over mij

Als klein meisje bakt ik al met mijn oma, al bleef het bij koekjes, cake of appeltaart. Dat is mij altijd bij gebleven.
Bakken deed ik eigenlijk jaren lang alleen met verjaardagen en dan steevast altijd appeltaart.
Maar het bleef toch kriebelen en in 2009 pakte ik het bakken volledig weer op en ging zelfs cursussen volgen.

Chocolade is altijd mijn grootste liefde geweest al was het dan maar om van te snoepen. Maar toen ik bij Robert van Beckhoven zelf er mee aan de slag ging werd dat absoluut mijn passie

Door de jaren heen heb ik heel wat cursussen en opleidingen gevolgd. zowel fysiek als online

Zo heb ik mijn hele patisserie mogen volgen bij Robert van Beckhoven (jury lid heel holland bakt)

Mijn kennis van chocolade heb ik voornamelijk opgedaan bij Callebaut, daar heb ik chocolate skills 2 en 3 gevolgd.

Van vele grote namen uit de Patisserie en chocolate heb ik les mogen krijgen en ik hoop dat ik er nog een paar aan mijn lijstje mag toevoegen

  • Robert van Beckhoven
  • Hidde den Brabander
  • Nils Hendrikse
  • Bart de Gans
  • Peter Remmelzwaal
  • Robin Hoedjes
  • Melissa Coppel
  • Andrey Dubovik
  • Damien Wagner