Hellen's Bakery is gevestigd in Capelle aan den IJssel

Ik ben gespecialiseerd in gepersonaliseerd chocoladewerk en kleurrijke bonbons, maar ook voor het luxe patisserie werk en marsepein en fondant taarten bent u bij mij aan het juiste adres.

Vaak vind u in de meeste chocolade winkel zichtbaar chocolade kleuren, maar bij mij zijn de bonbons kleurrijk doormiddel van gekleurde cacaoboter. Ook maak ik bonbons met u huislogo of relatie geschenken van chocolade met u logo.

Taarten met marsepein of fondant, patisserie werk of gewoon een lekker gebakje dat maak ik ook voor u, alles vers en eventueel ook voorzien van u logo of bedrijfsnaam

Maar ook voor mensen met een voedsel allergie of intolerantie kunt u bij mij terecht

Kijk rustig rond op de verschillende pagina's voor een impressie van mijn werk

Feesttaarten

Feesttaarten is een heel ruim begrip, dit kan een taart zijn voor een kinderverjaardag, zelfs in 3D. Een babyshower of gewoon voor de gezelligheid.
Wij maken taarten in allerlei maten en in allerlei smaken. Bekleed met marsepein of fondant of met chocolade ganache
De kleinste maat die wij maken is voor 6 personen


Onze bonbons worden gemaakt met de beste producten. Wij gebruiken alleen Callebaut chocolade en de vullingen worden vers bereid in onze keuken.

Ik maak door middel van airbrush en andere schildertechnieken van de meeste bonbons een kleurrijk kunststukje.

En in mijn webshop kunt u zelf een doosje samenstellen met de smaken die wij op dit moment hebben, maar wij staan altijd open voor suggesties en smaakwensen

Kindertaarten

3D taarten

Contact

Hellen's Bakery
KVK 85036498
BTW id NL004051503B10

Contact

Springersdiep 46
2904EV Capelle a/d Ijssel