Hellen's Bakery is gevestigd in Capelle aan den IJssel

Ik ben gespecialiseerd in gepersonaliseerd chocoladewerk en kleurrijke bonbons, maar ook voor het luxe patisserie werk en marsepein en fondant taarten bent u bij mij aan het juiste adres.

Vaak vind u in de meeste chocolade winkel zichtbaar chocolade kleuren, maar bij mij zijn de bonbons kleurrijk doormiddel van gekleurde cacaoboter. Ook maak ik bonbons met u huislogo of relatie geschenken van chocolade met u logo.

Taarten met marsepein of fondant, patisserie werk of gewoon een lekker gebakje dat maak ik ook voor u, alles vers en eventueel ook voorzien van u logo of bedrijfsnaam

Maar ook voor mensen met een voedsel allergie of intolerantie kunt u bij mij terecht

Kijk rustig rond op de verschillende pagina's voor een impressie van mijn werk

Bruidstaarten

De mooiste dag uw leven, daar hoort ook een mooie taart bij.
En wij kunnen deze maken, samen bespreken we de mogelijkheden en de voorkeur van smaken.
Eventueel kan dit ook met een proeverij

Een bruidstaart is heel persoonlijk, daarom doen we dit het liefst in een persoonlijk gesprek en kunnen u dan ook een passende offerte aanbieden.


Onze bonbons worden gemaakt met de beste producten. Wij gebruiken alleen Callebaut chocolade en de vullingen worden vers bereid in onze keuken.

Ik maak door middel van airbrush en andere schildertechnieken van de meeste bonbons een kleurrijk kunststukje.

En in mijn webshop kunt u zelf een doosje samenstellen met de smaken die wij op dit moment hebben, maar wij staan altijd open voor suggesties en smaakwensen

Contact

Hellen's Bakery
KVK 85036498
BTW id NL004051503B10

Contact

Springersdiep 46
2904EV Capelle a/d Ijssel